Bloemisterij Artikelen


Willem Liefting v.o.f. is de juiste groothandel voor de bloemisterij wanneer u zoekt naar een bloemen leverancier met een zeer breed aanbod en een snelle, vriendelijke en goed georganiseerde dienstverlening. U kunt natuurlijk op de eerste plaats uitstekend bij ons terecht voor (snij)bloemen en planten, maar ons assortiment reikt verder dan dat. Wij vinden het belangrijk dat bloemenhandelaren bij ons terecht kunnen voor de meest uiteenlopende artikelen die binnen de bloemisterij voorkomen. Door het assortiment breed te houden, kunnen wij de voordelen van een groothandel met alles onder één dak bieden. Zo heeft u altijd te maken met slechts één betrouwbaar en transparant aanspreekpunt.

Verpakkingsmaterialen en decoraties
Bloemen en planten zijn natuurlijk niet alleen prachtig in de eigen woonkamer. De bloemisterij behoort ook tot de grootste branche op cadeaugebied. Als bloemenhandelaar heeft u dan ook diverse verpakkings- en decoratiematerialen nodig om de bloemen en planten op een mooie manier te verpakken voor de ontvanger. Uiteraard kunt u ook hiervoor uitstekend bij ons terecht. Wij bieden u een ruime collectie verpakkingsmaterialen en decoratieartikelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kwalitatief hoogwaardige folies en papier, en banden en lintjes in talloze kleuren en dessins. Zo maakt u als bloemist van ieder bosje bloemen en elke plant een waar feestje voor uw klanten.

Voordelige accessoires en decoraties
Willem Liefting v.o.f. is de groothandel voor de bloemisterij, gevestigd in de bloemenveiling van Aalsmeer, met een zeer compleet assortiment. Als bloemen leverancier staan wij voor snelheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Bij ons staat de klant centraal, zodat u onze goede garanties met een gerust hart door kunt bieden naar uw eigen klanten. Onze bloemen, planten, verpakkingsmaterialen, accessoires en decoraties zijn voortdurend van hoge kwaliteit, duurzaam en aantrekkelijk geprijsd.
Uiteraard staan wij graag voor u klaar, ook wanneer u nog vragen heeft of advies wenst. U bent van harte welkom of neem contact met ons op!